17 mar 2010, 12:29

Вулканът на чувствата 

  Poesía » De amor
503 0 2

Какво се случва, когато затвориш очи?

Виждаш ли това, което виждам и аз?

Сънуваш ли това, което сънувам и аз?

Мислиш ли за това, за което мисля и аз?

Вулканчето, както ме нарече преди много време,

дали ще изригне или ще угасне печално?

Не успя да стигнеш до мен.

Не успя да запалиш искрата,

но и не успя да я изгасиш.

Уплаши ли се, или просто си отиде от мен?

Безброй въпроси без отговори...

Търсиш любовта, а не я усети,

толкова близо бе до теб...

Няма да плача.

Няма да страдам.

Вярвам, че Любовта ще ме открие.

Вулканът на чувствата ще избухне.

Някога, някой ден.

Без да ме предупреди.

Без да съм готова.

Но ще бъда щастлива.

Най-после, наистина щастлива.

 

 

 

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • абе как беше - сайт за лични... работи
    всеки има право
    ма като видях болдираното име под изсипаните изречения
    и ...
    играта загрубява

    не ми хареса
    ако не е станало ясно
  • Мечтите и надеждата са много важни!!!
Propuestas
: ??:??