24 abr 2011, 20:16

Вяра 

  Poesía » Otra
770 0 4

Да обичаш малко не си заслужава!

Да обичаш много - има ли кого?

 

 

 

Да имаш връзка без лъжи,

така добре и искрено звучи.

Да няма упреци, вини,

да няма между вас игри.

Да има вяра, обич, свобода.

Да не става всичко чрез борба.

Да знаеш, че не си сама в живота

и че не за тебе е хомота.

Да намериш у човека „сродната душа”,

да бъде твойта обетована земя.

Да гориш, да тръпнеш, да желаеш -

На греха дори да се дадеш, без за миг да се разкаеш.

Да гори в тебе древното желание,

животът ти живот да сподели.

Да носи в него тихото послание -

ти всичко с мене сподели.

Да - има болка, има страх,

както с всяко нещо,

но човекът заради любов гори

и така ще бъде вечно.

Ще се редуват срещи и раздели,

ще се преплитат светове.

И молиш се да няма изневери

и да не сте след време врагове.

Да си спомняш хубавото време,

когато връщаш се назад.

Да не мислиш за любовта като за бреме - защото тя е кръговрат.

Намираш я и пак я губиш.

Ту до теб е,  ту някъде далеч,

но важното е да не се погубиш

заради първата любов, избягала от теб.

Защото други ще те срещнат и могат да са по-добри.

Защото някъде в бъдещето чака любов голяма без лъжи.

 

 

© Лорита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??