Взех най-добрата освежителна напитка,
сега готова съм за всяка нова битка.
Повярвах в себе си и знам, че ще успея
живота със достойнство аз да изживея.
И ето, вярата във собствените сили
придаде смисъл и успехите засили.
Тя трусове житейски бавно преобърна,
душевната хармония спокойно върна.
Послушах гласа си да вярвам, да живея,
умело проблемите да преодолея.
На трудности и пречки не ще се веч гневя.
По пътя на живота с вяра ще вървя.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados