1 sept 2017, 8:07

Вяра 

  Poesía » De amor, Verso libre
452 1 7

Голотата на моята душа

рисува блянове, мечти и радост,

разсъблечи ме и страха ми изхвърли

овехтялата ми дреха ти разскъсай.

истината е в мене скрита,

дълбоко в сърцето си ми ти

сърцето няма, няма дреха,

пред тебе винаги оголено стои

и от тебе тайни няма.

Чети девиза на сърцето сластно,

за тебе то копнее, страда

и вярата му чиста тебе благославя.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??