20 jun 2007, 10:41

Вяра 

  Poesía
546 0 9

Вяра

17.05.2007 г.

 

Аз вярвам в ангели,

в шума от техните крила,

в очите им небесно сини,

в усмивките от светлина.

Аз вярвам в ангели

невинно и необяснимо,

аз вярвам във мечтатели,

в мечтите им незрими.

Аз вярвам! И това ми стига -

да знам, че има някъде магия,

че щом поискам да живея

и се огледам - аз ще я открия!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??