14 abr 2023, 13:27

Вяра 

  Poesía » Otra
464 11 0

Прости ми, Боже, че те притеснявам. 
И днес навярно си зает...
Аз зная, много често те предавам,
А ти все пращаш ми късмет. 

 

Но нещо - днес ще ти поискам. 
За всички ближни - светлина. 
Път към себе си - за да обичам. 
И вяра, Боже - само няколко зрънца! 

 

 

Светли празници на всички! 

Специално за този стих

ще огранича коментарите. 

Моля да ме извините.

Но вярвам, че ще ме разберете. 

© Виолета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??