25 mar 2006, 17:53

Вяра 

  Poesía
893 0 0
Вяра

Пусто е в душата
щом теб те няма.
Тъмно е в душата
щом теб те няма.

Тихо се прокрадва
искрица надежда,
мъчи се да запали
вярата в душата.

Вяра в добро и красиво
щастие за двама
в бъдеще на любовта.

© Екатерина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??