25.03.2006 г., 17:53 ч.

Вяра 

  Поезия
822 0 0
Вяра

Пусто е в душата
щом теб те няма.
Тъмно е в душата
щом теб те няма.

Тихо се прокрадва
искрица надежда,
мъчи се да запали
вярата в душата.

Вяра в добро и красиво
щастие за двама
в бъдеще на любовта.

© Екатерина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??