25 мар. 2006 г., 17:53

Вяра 

  Поэзия
894 0 0
Вяра

Пусто е в душата
щом теб те няма.
Тъмно е в душата
щом теб те няма.

Тихо се прокрадва
искрица надежда,
мъчи се да запали
вярата в душата.

Вяра в добро и красиво
щастие за двама
в бъдеще на любовта.

© Екатерина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??