Благодаря ти, че те има.
Благодаря за добрия, мил поглед.
За винаги милите думи,
които вяра за доброто ми дават.
В болеста коварна и зла,
която напада, без да пита.
Само твоите думи добри
дават надежда и вяра.
Благодаря, моя любов,
за силите, които ми даваш.
Аз зная, че близо до мен
ще се преборя достойно.
© Елена Todos los derechos reservados