14 abr 2012, 20:24

Вяра 

  Poesía » Filosófica
407 0 2

Вярвайки, откриваш себе си,

вярвайки, имаш себе си,

вярвайки, знаеш пътя,

вярвайки, си вече благословен...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??