14.04.2012 г., 20:24 ч.

Вяра 

  Поезия » Философска
406 0 2

Вярвайки, откриваш себе си,

вярвайки, имаш себе си,

вярвайки, знаеш пътя,

вярвайки, си вече благословен...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??