17 sept 2007, 11:26

ВЯРА, НАДЕЖДА и ЛЮБОВ 

  Poesía
5135 2 6

                                                                                                        на моята надежда -
                                                                                                                                           
дъщеря ми Надежда


ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ


Градим живота си със вяра

и всеки е уверен в това.
Тя тайно пътя озарява

и носи нежност, светлина.


Крепим живота си с надежда
и всеки е съгласен с това.
Лъчът, със който ни зарежда,
ни дава сила, топлина.


Животът празен без любов е
и всеки убеден е в това.
Без нея той е пуст, суров е,
а с нея - грейнал в синева.


Честито да е името НАДЕЖДА!
Честито и на ВЯРА, и ЛЮБОВ!
Сърцето челно място им отрежда,
а ние ги издигаме в апотеоз!

 

Маги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??