18 oct 2008, 0:16

Вяра, Надежда и Любов 

  Poesía » Otra
1229 0 1
Ако можех с обич да изтрия
всичките мъки по света,
то в Любов щях да се превърна
и да върна радостта!

Ако можех с ръце да стопля
всички мръзнещи по таз земя,
то в Огън щях да се превърна,
та дори и да изгоря!

Ако можех с Вярата си аз да върна
всички неизпълнени мечти,
в Надежда щях да се превърна
и от себе си да дам, та дори и може би ще заболи!

© Нели Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??