16 mar 2008, 15:40

Вяра, Надежда, Любов 

  Poesía » Otra
607 0 0
Липсва ми денят, когато бях малка,
поглеждах навън и сякаш виждах сребърна близалка!
Липсва ми денят, когато бях бебе,
бях нощ и ден с тебе!

Като малка протягах ръка
към всяка близалка,
пораснах и вече протягам ръце,
само към моето момче!

Животът ми се промени,
откакто ти се яви
във сърцето ми!

Липсва ми денят, когато бях добра,
оставих те да си тръгнеш ей така!
Като загърби чувствата,
тръшна ми вратата
и любовта те последва!

След това нямах никаква надежда,
изгубих дори и вярата!
Всички чувства умряха,
защото трябваше да съществуват вярата,
надеждата и любовта!

Те са три важни елемента.
НАДЕЖДАТА - тя умира последна,
ВЯРАТА - без нея няма смисъл животът,
А ЛЮБОВТА - тя е най-скъпото на света,
но не се купува!

Запомнете, че без тези три елемента,
душата умира!
Те трябва да живеят винаги
и във всеки!

© Ивон Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??