14 ago 2008, 16:45

Вярна чайка 

  Poesía » Civil
1076 1 12
 

Живея във страна прекрасна

и я обичам от сърце,

когато след време порасна,

ще грее нейното лице.

 

Обичам пролетното слънце

и летните горещи дни,

обичам есенното зрънце

и снежните и планини.

 

България е моя майка,

не ще я никога предам,

ще бъда нейна вярна чайка-

пазител на вековен храм.

© The Notorious Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??