14 авг. 2008 г., 16:45

Вярна чайка 

  Поэзия » Гражданская
1005 1 12
 

Живея във страна прекрасна

и я обичам от сърце,

когато след време порасна,

ще грее нейното лице.

 

Обичам пролетното слънце

и летните горещи дни,

обичам есенното зрънце

и снежните и планини.

 

България е моя майка,

не ще я никога предам,

ще бъда нейна вярна чайка-

пазител на вековен храм.

© The Notorious Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??