Живея във страна прекрасна
и я обичам от сърце,
когато след време порасна,
ще грее нейното лице.
Обичам пролетното слънце
и летните горещи дни,
обичам есенното зрънце
и снежните и планини.
България е моя майка,
не ще я никога предам,
ще бъда нейна вярна чайка-
пазител на вековен храм.
© The Notorious All rights reserved.