1 jul 2015, 0:04

Вярност 

  Poesía
525 0 2

ВЯРНОСТ


 

В кутия подреждах днес старите спомени,

назад се разходих по път извървян...

Частици намерих - листенца отронени,

мъниста от моя житейски гердан...


И сви се сърцето от болка пронизано

от нежните думи и трепета в тях,

от топлите длани и погледи влюбени,

забравени вече, подминати с грях...


Добре, че приятел остана ми вятърът...

На мене се врече във вярност докрай...

И пак над света ще поскитаме двамата,

и ще поемем към своя безкрай...


07.06.2015

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!
  • Хубава е темата - за вярност в любов, но за съжаление разочарованието е по-силно изразено. Вярност намира във вятъра твоята лирическа героиня.Непостояннството е също човешка черта - какво да се прави?
    Поздрав и по-ведро настроение!
Propuestas
: ??:??