Вярвай ми,
защото чувствата ми към теб са искрени.
Ела с мен далеч от този
град студен -
да усетим уханието на цветята,
да те прегърна аз, да легнеш ти в мен.
Ще гледаме морето
и ще ти галя нежно аз лицето!
© Александър Люцканов Todos los derechos reservados