5.01.2008 г., 21:43 ч.

Вярвай ми 

  Поезия » Любовна
828 0 3

 

Вярвай ми,

защото чувствата ми към теб са искрени.

Ела с мен далеч от този

град студен -

да усетим уханието на цветята,

да те прегърна аз, да легнеш ти в мен.

Ще гледаме морето

и ще ти галя нежно аз лицето!

© Александър Люцканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??