13 may 2008, 15:57

Вярвам 

  Poesía
719 0 15
 

 

   Не вярвам вече в законите -

   човешките, земните и небесните...

   Коленете болят от дългото молене...

   Тишината кърви от ангелски песни...

 

 

   Отрекох и Нютон... И Дарвин...

   И всички човешки религии...

   С реките от кръв... И със кладите...

   Не познали божествена обич... И милост...

 

 

   Отхвърлих всички идоли... И икони...

   Бог е във...

   Всичко.

   И в святото си беззаконие

   просто... обичам...

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??