Не вярвам вече в законите -
човешките, земните и небесните...
Коленете болят от дългото молене...
Тишината кърви от ангелски песни...
Отрекох и Нютон... И Дарвин...
И всички човешки религии...
С реките от кръв... И със кладите...
Не познали божествена обич... И милост...
Отхвърлих всички идоли... И икони...
Бог е във...
Всичко.
И в святото си беззаконие
просто... обичам...
© Нина Сименова Всички права запазени