Гордей се със себе си, човек си достоен,
приятел и син си и мъж отговорен.
И лошото нека не те огорчава
и лека-полека доброто те сгрява.
Приятел в живота за тебе ще бъда,
дори да сгрешиш не ще те осъдя
и паднеш ли ти, недей не забравяй,
че вярвам във теб и пак се изправяй.
16.02.2014г.
© Иванка Морарова Todos los derechos reservados