Заглавието е взаимствано от едноименната песен на „Киора”
http://vbox7.com/play:848f5575
Вярвам в тебе – трябва да го знаеш –
сляпо, искрено и непрестанно.
Ти не можеш да ме изиграеш,
би било нелепо, лудо, странно.
Просто чувствам – истина това е.
Ти си прям и откровен до болка.
Не се мъча да те разгадая.
Не се питам как, защо и колко
ме обичаш – просто знам – така е.
И от клетви никак нямам нужда.
Стига ми, че нощем те мечтая,
сутрин пък – до тебе се събуждам.
Да, любов е моята присъда
и наивно ще поема риска
да ти вярвам. И така ще бъде,
докато те чакам и те искам.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
Много ми хареса.