4 nov 2011, 14:47

Вярваш ли в чудеса? 

  Poesía » Filosófica
1233 0 6

Вярваш ли в чудеса?

Кое те кара да смяташ, че си като един от всички?...

 

 

Бъдеще в бленуван миг от щастие,

поел риска от нощното безсъние.

Истини – под булото на изгрева,

с надеждата за бъдещо признание.

 

Всеки миг в сълзите се задавяме,

при спомена за сбъднатите сънища.

Съдба на воин кове ни път през тръните,

в контекста на жадуваното бъдеще.

 

С различен поглед днес ни определяш

изход от импулса на тълпата.

Мигът безценен с думите споделя,

„героичен плам“ и щастие в душата.

 

И днес ли виждам миг от чудесата,

поел за риск и стъпки в пропастта?

Щом докоснат с устрем сетивата,

се ражда смисъл в битка над страха!

 

01. 2010 година.

 

 

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??