8 nov 2021, 23:05

Вятър и въздух 

  Poesía » Otra
472 1 2

 

 

Вятър и въздух


Сетивата са любов,


край нея виждат


сякаш вечността.


А без нея падат


като вятър остър


слепи в есента


за аромат и цвят.

 

© Йоана Todos los derechos reservados

без ЛЮБОВ сякаш
сетивата престават
да са сетива
  535 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??