6 mar 2010, 22:24

Вятърни мелници 

  Poesía
580 0 0

Аз съм днешния Дон Кихот.

Аз се боря за губеща кауза

в този подъл живот – грешен, злобен, суров,

непрактичен, нечестен и зъл...

Аз се боря за въздух, за живот,

за  едничко признание...

Тъй нелепо не идващо...

Още чакам...

   на дъската за шах

                                аз финалния пагубен  ход...

 

 

Аз съм днешния Дон Кихот.

Нямам време за още илюзии

в този семпъл живот – подъл, зъл и студен,

преднамерен и много жесток...

Да намеря етюди и истини, непотърсени, недоизказани...

И след дълга борба...

След компромиси -  с мен...

да си тръгна със тях...

Да си тръгна последна...

 

 После...

 

 просто да ги докажа!

 

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??