25 abr 2007, 10:16

ВЪЛШЕБНИЦА 

  Poesía
547 0 5
ВЪЛШЕБНИЦА

В сънищата си е виждал всеки
приказно красива фея,
но аз наистина такава срещнах
и от тогава мисля все за нея.

Косата й е тъмен махагон,
тюркоазени са й очите,
кожата й – нежна, бяла,
тя сякаш идва от звездите…

Не знам каква магия ми направи
и защо така ме заслепи,
но никога не бих си го простил,
ако сега изпусна любовта да отлети!

© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??