15 abr 2020, 7:31

Вълшебница 5 

  Poesía » De amor
598 0 0

Като оназ вечерница в небето

ти озари моя мрак

и с трепет нежен в сърцето,

моля те, ела при мене пак.

 

Магия отвътре ме изгаря

сред пролетни лъчи,

ала пак ще се опаря

и ще има сълзи на очи.

 

Че ти си вълшебница чудесна,

ангел с арфа в ръка,

поне не ме излъга, беше честна,

в друга няма аз да се врека.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??