17 may 2014, 0:04

Вълшебният човек 

  Poesía » Otra
372 0 5

 

 

                           ВЪЛШЕБНИЯТ  ЧОВЕК

 

                                             За деца и възрастни,

                                         и за не толкова възрастни.

 

 

                    Може би, пред прага ми,

                                     Вълшебният човек

                   заставал е, прегърнат

                                      със зората.

                   Измръзналата нощ

                                      е бягала далеч,

                   а аз била съм влюбена

                                      в мечтата си...

                    Но знам, Вълшебният човек

                                      е някъде сред нас

                    и днес, все още, съществува.

                                    Знам, че неговият глас

                    и болката от мъката лекува.

                                     Вълшебният човек

                    може да мълчи, но радостта

                                      наоколо бушува.

                    Той гледа на света

                                      с възторжени очи

                     и вярва, че животът

                                       винаги си струва.

                      Знам, че Вълшебният човек

                                      не е звезда,

                      нито е сложна

                                     и заплетена интрига.

                      Той простичко

                                      дарява доброта,

                      която винаги не ни достига.

                

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вили, поздравления!
  • Поздравления!Това е Бог! Дано е с нас,въпреки,че бяхме възпитавани да не вярваме в него и в това е Драмата на нашето иначе "интелигентно общество"!Поне да пази децата и внуците ни-за някои е късно вече...
  • Това наистина много ми хареса!Поздрав!
  • Много хубаво, Вили!

    Поздрав!
  • Поздравления!
Propuestas
: ??:??