Музика. Припламнал поглед.
А тя - невинната соната -
със своя го завива - огнен...
над тях се стеле Красотата...
Развяла е косите страстно,
ръка към него е подала,
а той във нея някак сластно
очи си къпе до премала...
Танцуват ритмите във мене.
Прелитат бързо във нощта.
И никoй никъде не стене,
не плаче никoй в пустошта.
И танцът се върти в забрава,
политат мислите далече...
Полягам с тебе прималяла...
вълшебство някой туй нарече?...
Приятели, вижте клипа, който ме вдъхнови: http://www.vbox7.com/play:c59bfd4a
© Криси Todos los derechos reservados