Apr 20, 2008, 7:07 PM

Вълшебство някой туй нарече?... 

  Poetry
654 0 23


Музика. Припламнал поглед.

А тя - невинната соната -

със своя го завива - огнен...

над тях се стеле Красотата...

Развяла е косите страстно,

ръка към него е подала,

а той във нея някак сластно

очи си къпе до премала...

Танцуват ритмите във мене.

Прелитат бързо във нощта.

И никoй никъде не стене,

не плаче никoй в пустошта.

И танцът се върти в забрава,

политат мислите далече...

Полягам с тебе прималяла...

вълшебство някой туй нарече?...


Приятели, вижте клипа, който ме вдъхнови: http://www.vbox7.com/play:c59bfd4a


Поздравявам от сърце всички именници! Бъдете живи и здрави!!!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??