Вълшебство от красота
Небе от слънце.
Изгряла тишина.
Дъх на минзухари,
въздухът трепти в тази гора.
Смее се гората.
По клоните листата
са накацали, като ята,
вплитат песните си в нея.
Вълшебство от красота.
Безмълвно ухаещо величие.
Живот кипи в тази гора,
изпълнена с видения.
Съзирам в далечината
как вятъртъ тича и се смее.
Птица една до мене дотича,
с вятъра добър песента ù люлее.
© Мария Todos los derechos reservados
Птица една до мене дотича,
а вятъра добър песента и люлее.