Oct 5, 2012, 8:12 AM

Вълшебство от красота 

  Poetry » Other
506 0 1

Вълшебство от красота

 

Небе от слънце.

Изгряла тишина.

Дъх на минзухари,

въздухът трепти в тази гора.

 

Смее се гората.

По клоните листата

са накацали, като ята,

вплитат песните си в нея.

 

Вълшебство от красота.

Безмълвно ухаещо величие.

Живот кипи в тази гора,

изпълнена с видения.

 

Съзирам в далечината

как вятъртъ тича и се смее.

Птица една до мене дотича,

с вятъра добър песента ù люлее.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да се чете!
    Птица една до мене дотича,
    а вятъра добър песента и люлее.
Random works
: ??:??