Въображение ли съм
или реалност?
Светът матричен ли е
или безкрайност?
Ти мисъл ли си
или плът и кръв,
до къде ще стигна,
рея се
на кръстопът.
От коя страна
съм на Света,
по светла
или тъмната
дъга вървя?
До тук ще спра,
нали те има
и тръпна
щом докосвам те,
Любима!
Март,2019
Варна,Гавраил
От Хамлет до сега!
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados