29 ago 2010, 19:47

Въпреки всичко 

  Poesía » De amor
586 0 2

Ако не ме срещаш повече,

на същото място ще стоя;

да забравиш миналите дни -

аз всеки път ще ги броя.

 

Ако не ми отговаряш,

ще те търся повторно,

ако не вярваш в любовта –

чуй сърцето ми морно.

 

Ако ме изоставиш сега,

ще почувстваш някога самота;

кажи, че не ме обичаш -

да си искрена не е срамота.

 

И да не те виждам денем,

нощем аз в съня си те любя,

но... какво и да направя – знам,

че въпреки всичко аз те губя...

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??