3 jul 2008, 17:47

Въпрос пред тунела 

  Poesía » Filosófica
598 0 0

Консервизъм блика ли от вас?

Питам... и ги гледам във захлас...

 

Блика, блика... но не знаем,

затова тунелна басня бавно баем.

© Крум Балджийски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??