12 may 2023, 18:50

Въпроси 

  Poesía » Otra
296 2 1

Много ли е?
Много ли е жаждата ми, да прекарам живота си с Мечтата!?
Много ли искам, за да избягам от света на суетата?
Много ли е да давам любов безвъзмездна с усмивки, кожа, страст и очи?
Много ли  искам в душата си... може би нежна!?
Питах искрено!
Вселената... странно мълчи!
                     

© Малин Милков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??