13 abr 2007, 10:55

Въпроси 

  Poesía
586 0 4
Какво ли ще постигна във живота?
Във него първите ми стъпки са сега.
Дали ще пълзя ниско с неохота
или високо с радост ще летя?

Очаквания ли ще разбивам
или ще сбъдна моите мечти?
Не знам, а толкова се плаша
от предстоящите ми дни.

Но знам: дори да не достигна
до тъй желания успех,
ще се оглеждам в две очи, щастлива,
щастлива, че си ти до мен.

© Татяна Начкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??