13.04.2007 г., 10:55 ч.

Въпроси 

  Поезия
578 0 4
Какво ли ще постигна във живота?
Във него първите ми стъпки са сега.
Дали ще пълзя ниско с неохота
или високо с радост ще летя?

Очаквания ли ще разбивам
или ще сбъдна моите мечти?
Не знам, а толкова се плаша
от предстоящите ми дни.

Но знам: дори да не достигна
до тъй желания успех,
ще се оглеждам в две очи, щастлива,
щастлива, че си ти до мен.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??