18 dic 2009, 13:53

Въпроси 

  Poesía
593 0 9

O, велико Его ненаситно!

Ти ли нашите дела диктуваш…

Ти ли от човеци ни превръщаш в личности?

И без тебе всъщност колко струваме?

 

 

Ти ли правиш ни успели… Преуспяващи?

Бог ли те нарече… гордост?

Ти, от дъното ли ни спасяваш,

щом изгубим и последната възможност…

 

 

Смъртен грях ли си? Дете на суетата?

Дяволът ли те изпрати…?

Като паднал ангел на Земята

вярата смирена да разклатиш…

 

 

 

Смисълът във себе си да търсим…

Казват, Бог е във душата…

Там разпънат е…И там възкръсва…

И ни съди не по думите, а по делата…

 

 

 

 

 

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??