15 jun 2008, 13:25

Въпроси 

  Poesía
541 0 6

Има ли луна в звездата?

Ами хляб в троха да има?

Има ли небе в земята?

Има ли през лято зима?

 

Във усмивката да има болка?

В теб играе ли детето?

В месеца - години колко?

Има ли прозорец на пердето?

 

Има ли Човек в човека?

В мъничкото има ли голямо?

Има ли съдба по-лека?

Искам да я зърна само.

 

В пътя има ли пътека?

Във сълзи очи стаени?

В близко има ли далеко?

В тебе има ли ме мене?

 

Имам още хиляди въпроси...

Има ли в небето Бог?

Ти, в сърцето ми - какво си?

Какво си, ако не любов?

 

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??