22 mar 2008, 20:06

Въпроси 

  Poesía » De amor
733 0 4
ВЪПРОСИ

Добре ли ти е с нея?
Разсмиваш ли я често?
Изчакваш ли денят да мине
да я залостиш
в себе си?

Прегръщаш ли я нощем
по мъжки
и по бебешки?
И сутрин правиш ли кафета
по неин избор - силни?


Не вярвам.
Пак ме лъжеш.
Сам си.

Дори и с нея.

22.03.2008


© Силвия Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??