Mar 22, 2008, 8:06 PM

Въпроси 

  Poetry » Love
734 0 4
ВЪПРОСИ

Добре ли ти е с нея?
Разсмиваш ли я често?
Изчакваш ли денят да мине
да я залостиш
в себе си?

Прегръщаш ли я нощем
по мъжки
и по бебешки?
И сутрин правиш ли кафета
по неин избор - силни?


Не вярвам.
Пак ме лъжеш.
Сам си.

Дори и с нея.

22.03.2008


© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??