Това ли беше краят,
красиви приятелю?
Краят на слепия тигър,
Озъбен
срещу обектива
на реалността.
Началото
на странни дни
за идола
в "хардрок" кафе
и "Морисън" хотел.
Проби ли
до обратната страна?
Обязди ли змията,
дълга седем мили,
или висиш
в крайпътния мотел,
прицелвайки стрелите си
към слънцето...
Смъртта превърна ли те в ангел?
И дари ли те с крила?
Или във този дом жасмин
шпионите на любовта
забравиха стиха ти,
щом музиката спря?
Кралю на гущерите,
ние
още
искаме света...
© Иван Todos los derechos reservados