18 jun 2006, 20:03

Въпроси и надежди 

  Poesía
536 0 0

13.01.96 г

        

 

Много ли искам аз от живота

много ли искам от тебе сега

По малко нежност, любов, топлина

да покажеш, че и аз съм любима жена

 

Трудно е, знай, понякога с теб,

с мен може би също е трудно.

В любовта залагаш ти на късмет -

вярвам аз на чувствата твърдо

 

Не лото любовта е, а трудна борба -

нищо в нея на готово не идва.

Трябват чувства и обич, обща съдба:

щастието идва само след това

 

Мисля аз за това и ти казвам сега,

че голяма надежда тая в душа.

Ти да бъдеш  най-нежен, да бъдеш  мил.

Да откриеш мъжа, дълбоко в теб се стаил

 

И когато с него едно станете двама,

ще усетиш със сърце любовта ни голяма.

Ти ще искаш тогава да съм вечно до теб,

а аз може би  ще повярвам в късмет .

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??