13.01.96 г
Много ли искам аз от живота
много ли искам от тебе сега
По малко нежност, любов, топлина
да покажеш, че и аз съм любима жена
Трудно е, знай, понякога с теб,
с мен може би също е трудно.
В любовта залагаш ти на късмет -
вярвам аз на чувствата твърдо
Не лото любовта е, а трудна борба -
нищо в нея на готово не идва.
Трябват чувства и обич, обща съдба:
щастието идва само след това
Мисля аз за това и ти казвам сега,
че голяма надежда тая в душа.
Ти да бъдеш най-нежен, да бъдеш мил.
Да откриеш мъжа, дълбоко в теб се стаил
И когато с него едно станете двама,
ще усетиш със сърце любовта ни голяма.
Ти ще искаш тогава да съм вечно до теб,
а аз може би ще повярвам в късмет .
© Анета Саманлиева All rights reserved.