14 feb 2019, 8:36

Върхове 

  Poesía » Verso libre
459 0 0

Върхът на планината изкачих.
Погледнах в пропастта без страх.
Не скочих в нея, не се нараних.
И на това устоях.
Всички бури в живота преминах.
Страхувах се, но оцелях.
Днес се страхувам да не ме подминеш.
Остани с мен, без да чувстваш страх.
Всяка буря в живота си приех.
Всяка болка остави ми рана.
Всички върхове превзех.
Само един ми остана.

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??