7 ago 2024, 11:31

върху червеното.... 

  Poesía
66 0 0

Върху червеното шарено одеяло

на леглото: стиховете, хляба

и парите между тях.

Моите движения също се побират

в това разстояние.

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??